Två lediga sommardagar med bästa vänner

Tjejerna kom hit i en vecka och njöt av värmen här på Malta. Jag passade på att ta två lediga dagar, önskar verkligen att jag hade kunnat tagit fler... Här var vi påväg till Valletta med tjejerna när det var golden hour. Hur fina vänner har jag inte?

Vi åt pasta i princip varje dag, och denna tryffelpasta körde vi tre gånger på NAAR. Så jäkla god! Vi passade också på och hänga på beach klubben 1926 som vi alltid hängde på förra året. Måste dock erkänna att det var bättre förra året :))

Sista kvällen när vi åkte till Valletta var det en så fin solnedgång. Där stod vi och fotade och njöt. Sedan strosade vi runt i Valletta och väntade på att klockan skulle bli 9 så vi fick vårt bort på Taproom. Var så jäkla hungrig därav inga bilder, haha.

Jag och Karin i Sliema, när solen höll på att gå ner <3

Hur gullig liten vovve? Där stod han och väntade på sin ägare som var på någon pub och drack öl. Och Elinor passade på och fota under golden hour. Drömhåret!!!

Himlen! Tröttnar aldrig på dessa solnedgångar. Och mina tjejer tröttnar jag inte heller på. Önskar så att jag skulle ha besök lika mycket som förra året. Var tre dagar i juli förra året som inte var uppbokade, älskar ju sånt jag. TACK för veckan tjejer, hoppas ni kommer hit nästa år med! xx

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic