Vecka 10 - Heltidsanställning och vårväder

Veckans bästa: Jag har fått anställning på ett företag här, så jag kommer jobba mån-fre vilket känns riktigt gött. Jag har frilansat sedan jag kom till Malta så att ha ett kontor att gå till är något jag verkligen uppskattar just nu. Vädret är på topp och det känns som sommar i Sverige när man går utanför dörren. Klagar inte, det är helt ljuvligt.

Veckans sämsta: Från att ha gått ur sängen runt 9-10 tiden till att hel plötsligt sätta klockan på 07 tär på krafterna, haha. Jag är inte riktigt van vid att gå upp tidigt så när jag kommer hem är jag helt slutkörd. Men ser fram emot när jag kommer in i det och kan känna mig pigg på morgonen.

Veckans planer: Jobba mån-fre, frilansa på kvällarna och gymma med Anna idag och på torsdag. Hoppas vi kan klämma in en extra dag också. I helgen blir det att umgås med tjejerna, precis vad jag behöver på min lediga tid! Jag vill till ett café på lördag, testa någon ny restaurang på lördag eller söndag och åka på en liten fototripp.

Veckans cravings: Av någon konstig anledning - plockgodis, som jag inte ens äter egentligen. Men igår såg jag en bild på Instagram när någon hade så galet goda godisar så det ska jag köpa mig hemma i Sverige.

Veckans låt: James Arthur - Naked spelas dagligen på min Spotifylista. Hur kan jag ha missat denna innan?

Gillar

Kommentarer

fridasfriday
fridasfriday,

Yay, grattis! Kul att du frilansar, inom vad? : )

nouw.com/fridasfriday
sarasheart
sarasheart,
tack frida 😘 just nu hinner jag bara köra som skribent!
nouw.com/sarasheart
emmaringdahl
emmaringdahl,

Grattis!! hoppas du trivs 😊

nouw.com/emmaringdahl
sarasheart
sarasheart,
tack gulle 😘
nouw.com/sarasheart
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic