VECKA 13 - HEM TILL SVERIGE / ALLA BLOGGBILDER KRÅNGLAR IGEN

Veckans bästa: RESAN HEM TILL SVERIGE. Längtar ihjäl mig efter torsdag. Åker dock tidigt på morgonen och är hemma på kvällen vilket kommer bli segt men så värt det. Det ska bli underbart att få träffa alla igen, kunna shoppa allt jag behöver (Maltas utbud är i bott) och fixa mitt barr. Jag känner mig som en skogstroll med utväxten just nu så det ska bli skönt att slinga bort den, haha. Kommer få sån energi av att komma hem igen, känns i kropp och själ när jag inte har varit hemma på länge.

Veckans sämsta: Jag ser att mina bilder har börjat tappa kvalitén igen. Råkade ut för detta för ett halvår sedan och nu är det tillbaka. Tappar motivationen direkt när bilderna blir suddiga och jag inte kan göra något åt det. De ser ju bra ut när jag öppnar bild i nyflik men i bloggen är det skit. Fan :)))

Veckans planer: Det blir en kort jobbvecka, packa ner allt i resväskan och på torsdag går flyget tidigt på morgonen mot Arlanda. Tar buss därifrån och är hemma sent på kvällen, så kommer inte hinna träffa tjejerna förrän på fredagen. Då blir det raka vägen till frisören och sen hämta ut lite paket! Jag har inte shoppat online sen i juli förra året (!). Sen ser det ut som vi ska ut och fira hela helgen! Tror det kommer bli en välbehövlig vistelse hemma i Sverige. Måste även kika på inredning och allt inför renoveringen så det blir fullt ös i veckan.

Veckans cravings: Veggoburgare på Max med extra stor pommes och typ alla såser som finns. Jag måste äta det direkt när jag kommer hem till Sverige på torsdag, haha.

Veckans låt: James TW - Please keep loving me (acoustic) Har jag spelat sönder hela veckan. Den är helt jäkla fantastiskt fin!

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic