VECKA 2

Veckans bästa: Tack vare förra veckan är jag fylld av inspiration och känner mig motiverad. Tänk att jag har träffat så fina människor här på ön? Så denna vecka ska jag se till att hitta på en hel del som gör mig glad och positiv.

Veckans sämsta: Hade så fullt upp förra veckan att vi inte hann städa och fixa här hemma så mycket jag hade velat. Så det får bli denna vecka istället. Puh!

Veckans planer: Jag ska köpa.... Gymkort! Nu är jag tvingad till att gå och gymma när jag skriver ut det här med. Men bara för en månad för att testa på och se om det är "mitt" gym eller om jag ska testa något annat. Annars kommer jag sitta mycket vid datorn och vara kreativ. Har en hel del på min to do list som jag måste ta itu med i veckan så jag ska försöka att göra så mycket som möjligt att jag kan njuta av helgen.

Veckans cravings: Avokado bagel på NAAR hade jag inte tackat nej till. Åt den igår och skulle gärna äta den idag igen. Annars hade jag velat ha Örtagårdchips här hemma, med dipp. Mums!

Veckans låt: Måste tipsa om ett grymt poddavsnitt som jag inte kan sluta lyssna på. Framgångspodden avsnitt 153 med Mårten Nylén. Vilket jäkla pangavsnitt! Till alla därute som behöver extra pepp idag - lyssna och ta in vartenda ord han säger.

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Wow! For noen nydelig bilder <3
nouw.com/sarahhsofie
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic