VECKA 3 - PLUGG OCH HEMLÄNGTAN

Veckans bästa: Plugget startar idag vilket jag har sett fram emot! Jag pluggar på distans och denna termin blev det två kurser som jag valt att läsa. Den ena är retorik och den andra är digitala bilder. När jag läste på universitetet ingick inte retorik i den utbildningen, vilket jag tycker att den borde ha gjort. Så då tänkte jag läsa den nu, även om jag redan har en examen är det bra att hålla igång plugghjärnan. Men det absolut bästa är att några av mina bästa vänner hemma i Sverige har tagit examen, fått himla fina jobb som passar dem perfekt och allt flyter på för dem. Vilket känns så bra i mitt hjärtat!

Veckans sämsta: Har insett att jag har på tok för många bollar i luften och vet inte riktigt hur jag komma i balans. Jag vill gärna göra allt och lite till, vilket inte riktigt går. Hoppas att saker och ting klarnar upp snart. Och det sämsta denna vecka är att jag inte är hemma och kan fira mina bästa med bubbel och brak. Denna eviga hemlängtan alltså.

Veckans planer: Det blir en hel del plugg och försöka lyssna igenom alla mina ljudböcker som är till kurserna. Hittade inga företag som kunde skicka litteraturböcker till Malta heller, så dumt att jag inte kollade litteraturlistan när jag var hemma i Sverige. Jag vill även hinna fota en hel del när solen tittar fram, träna yoga och äta brunch ute. Förra veckan blev det en hel del käk ute så nu är jag sugen på att göra en egen brunch med en massa gott.

Veckans craving: Jag har varit duktig på att inte trycka i mig en massa socker under vardagarna, kanske en varm choklad då och då. Men nu börjar kroppen skrika efter socker, eller det känns bara så direkt efter helgen annars går det bra. Men just nu hade jag inte tackat nej till en chai latte med kanel, extra varm från Costa. Gärna en kladdkaka till...

Veckans låt: Jag lyssnar alltid på Spotifys topplistor och då slinker en och en annan låt förbi som jag aldrig reflekterar över utan bara sjunger med. Men nu hittade jag en låt som jag har letat efter nämligen Rhys - too good to be be true som är superhärlig.

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Hoppas du får en fin vecka!

nouw.com/cassandraharaldsson
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic