VECKA 4

Veckans bästa: Jag har köpt en så fin kalender som jag bara måste visa er. Den är helt perfekt, som gjord för mig. På fredag ska jag ut och äta god mat och dricka lite drinkar vilket jag ser fram emot. Jag älskar ju att testa nya restauranger så det kommer garanterat bli en grymt bra fredag. Men det bästa av allt är nog att jag har kvar örtagårdchips och dipp som väntar på mig ikväll. MÖMS!

Veckans sämsta: När jag kom ur duschen i morse fick jag feeling och började dansa till en skön låt, och då knaka det till i ljumsken... Haha, komiskt ändå. Efter de har jag lyssnat på två poddar för att få tankarna på annat och svarat på alla mail som låg och väntade i inkorgen. Så nu kan jag pusta ut lite och inte känna sån enorm stress. Tror detta kan bli en lite jobbig vecka, men håller tummarna att den bli toppenbra istället.

Veckans planer: Imorgon ska jag gå upp tidigt och ta följe med A till hans kontor. Tänkte sätta mig på ett cafe i närheten för att bocka av en massa på min to do list. Ska även iväg till gymmet så fort ljumsken is back on track. På fredag har jag bokat in en dejt med Jennie som jag ser fram emot. Vi ska till Rocksalt som ska vara en jättefin restaurang som också är min granne. Men jag har aldrig varit där tidigare vilket är sjukt då jag går förbi där dagligen. Annars har jag ett möte inbokat, storhandling och lyssna igenom litteraturen som tar mycket längre tid än vad jag hade räknat med.

Veckans craving: Brownie på MINT café. Det finns även en vegansk brownie som de har där som är jättegod och som jag levde på när vi bodde grannar med MINT. Tror den är gjord på dadlar och annat gott. Den hade jag inte tackat nej till just nu.

Veckans låt: Det känns som ingen har kommit ut med nya låtar på länge, topplistorna står still på Spotify. Eller är det bara jag som tycker det? Jag har då ingen ny låt som jag har hittat och fastnat för men däremot kan jag inte sluta lyssna på är Kygo - Stargazing. Tycker den är så jäkla bra oavsett vilket mode man är på.

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic