VECKA 49

Veckans bästa: Vi åker till Sverige nu på fredag! Och på lördag får jag träffa mina tjejer igen <3 Mitt humör har varit på topp hela helgen och jag ser så fram emot att åka hem och krama alla. Tänk att vi inte har varit hemma på hela fem månader. Håller på och planerar in allt som vi ska hitta på, alla jag ska hinna träffa, vad som ska inhandlas och vad för mat jag vill äta, haha. LÄNGTAR.

Veckans sämsta: Onda-veckan, smärtan i magen är brutal just idag. Men annars är jag ovanligt glad. Känner mig på topp även om jag vanligtvis brukar ligga i fosterställning en dag som denna. Måste nog bero på att jag är så glad över resan hem. Bort från vårt iskalla hus här på ön, haha.

Veckans planer: Bocka av alla måsten från min to-do-list som inte är jätterolig att kolla på för tillfället, sen måste jag inhandla all mat som vi behöver tills vi åker, packa och städa upp i lägenheten. Älskar att komma hem till en städad lägenhet! På fredag runt lunch lyfter planet till Arlanda där vi kommer hänga i några timmar innan min sambos mamma kommer och hämtar oss. Kommer hem ganska sent så på lördagen ska jag träffa mina tjejer igen och festa. Söndagen består av släktmys hemma hos mina föräldrar och på kvällen ska jag och A över till några vänner. Ser så fram emot denna vecka och nästa, känner att jag kommer bli fylld av så mycket energi igen. Precis vad jag behöver.

Veckans cravings: Cheesecake med maltesers som jag bakade i Fredags, den blev så god och det finns en liten bit kvar åt mig. Sedan har jag cravings på allt som bara finns hemma i Sverige, som VARM beasås. Jösses vad gott! Mat jag verkligen måste äta när vi kommer hem är Max's veggoburgare, Oumpf, kebab med alldeles för mycket sås på och 7-elevens brownie.

Veckans låt: Det är två låtar som jag inte kan sluta lyssna på. Hansons firade 25 år i år och kom ut med en julskiva som är hur mysig som helst, och min absoluta favoritlåt är Hansons - Finally it's Christmas. Lyssnar på den just nu och sjunger samtidigt som jag skriver här. Och den andra låten som jag inte kan få nog av är Ed Sheeran och Beyonce - Perfect duet. Ryser bara jag tänker på låten.

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic