VECKA 5 - STRESSIGA DAGAR OCH SPA

Veckans bästa: Jag startade min måndag med ett gympass, då blev det bodybalance i en timma. Jag har även bestämt att gå till gymmets spa när jag behöver ta en paus under veckan, då kommer jag stänga av mobilen och bara vara. Tror det kan vara nyttigt att ha något lugnt att se fram emot under hektiska veckor.

Veckans sämsta: Jag har mycket att göra i veckan vilket resulterar i att jag kanske inte lyckas göra mitt allra bästa. Det ger mig ångest. Och att matgrabbarna inte har kommit hit än med all mat som jag köpte från Towers. Kylen ekar här hemma så jag lär nog få tillaga makaroner utan någonting till lunch, haha.

Veckans planer: Igår försökte jag strukturera upp veckan så smart som möjligt så jag slipper må dåligt över det. Men jag har bestämt att mån, ons och fredag är det gym/plugg som gäller. På tis och torsdag är då jag behöver sätta mig på ett fik med hörlurar och bara jobba. I helgen har jag bestämt att jag måste iväg på en utflykt med, och söndag blir det bodybalance igen och fikadate. Längtar redan till helgen. Låt det bli fredagkväll nu och alla deadlines är avklarade!

Veckans craving: Det är ett nyöppnat ställe som heter Manouche Bakery & bistro som ligger 10 min från oss. Jag gick förbi i lördags och såg att de har chai latte och den största macarons jag någonsin sett. Yum yum. Det blir på söndag!

Veckans låt: Toppen av ett berg - Petter & Madi Banja. Jag tycker alla nya låtar med Petter är så bra!

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fin du är<3
nouw.com/kellyericsson
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic