VECKA 50

Veckans bästa: Vi är hemma i Sverige och njuter av att bara vara i hemstaden och träffa alla igen. Finns inget som gör mig så glad som mina vänner och min familj. Vi kommer vara kvar här veckan ut så det känns så jäkla bra, då jag har tid att träffa alla också. Åtta dagar hemma känns helt perfekt. Jag ska även fixa mitt hår efter ett halvår. Woho!

Veckans sämsta: Tror att jag fortfarande är bakis från i lördags, haha. Kan man ens vara det? Känner mig yr och har ont i huvudet 24/7. Är som ett tryck som sitter i oavsett hur mycket eller lite jag än sover. Kan det annars vara den torra luften? Är ju van vid den fuktiga luften i Malta, och jag har haft ont i huvudet en gång på fem månader där. Vilket har varit helt underbart såklart.

Veckans planer: Hinna träffa alla vänner här hemma, blir dock svårt när många jobbar eller pluggar så det känns som man kommer försöka klämma in en fika/lunch varje dag. Jag ska även till min frisör och fixa mitt barr som behöver fräschas upp. Dagen innan vi åker hem igen ska vi fira jul med släkten eftersom vi inte kommer var här på julafton. Sedan har jag en hel lista på saker som jag vill hinna bocka av, som vad jag ska göra, allt jag vill käka, saker jag behöver inhandla hem till Malta osv.

Veckans cravings: Örtagårdschips som jag inte kan få nog av. Sedan skulle jag vad som helst för en oxfilépizza med beasås och en 7-elevens brownie som jag inte har hunnit köpa här hemma än.

Veckans låt: Stargizing - Kygo! Det är nog den enda låten jag lyssnar på för tillfället som inte är en jullåt.

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic