VECKA 51

Veckans bästa: Vi ska hyra bil på fredag och ha den i 10 dagar då svärisarna kommer hit och hälsar på. Känner ja dem rätt kommer vi upptäcka hela Malta och röra på oss till max. Vi älskar ju att upptäcka och det blir lite lättare med bil nu. Och på söndag är det jul! Trots att det känns som jul var i lördags när vi hade en mini-jul hos mina föräldrar och staden var täckt av snö, så ska det bli mysigt att njuta av denna högtid utomlands med sol. Lite ovant men tror det kommer bli en fin dag!

Veckans sämsta: Vi är tillbaka till Malta, haha. Nej men har så otroligt mycket att göra i veckan att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. I Sverige kändes det som jag hade en pausknapp som var på repeat. Så nu är det dags att ta tag i allt. Och min hemlängtan. Kändes som vi behövde tre extra dagar för att hinna träffa alla.

Veckans planer: Det är en hel del som ska hinnas med innan svärisarna kommer på lördag och det är ju julafton på söndag. Puh! Det roliga som jag har inbokat är ett möte imorgon, hyra bil på fredag, köpa inredning, hänga med svärisarna och njuta av julafton.

Veckans cravings: Jag har ätit så jäkla god mat hemma i Sverige att magen är väldigt nöjd för tillfället. Men i lördags pratade vi om tryffel, så en tryffelpasta hade jag inte tackat nej till. Det måste vara veckans cravings för tillfället.

Veckans låt: Eminem feat. Ed Sheeran - River. SÅ bra låt! Kan inte sluta lyssna.

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic