VECKA 52

Veckans bästa: Vi har hyrt bil och åkt runt hela Malta, älskar ju att upptäcka nya ställen. Kommer uppdatera er med ett jättefint ställe som vi åkte till igår. Jag har även ätit sååå god mat och kommer fortsätta äta god mat ända fram tills veckan och årets slut då vi har bokat in restaurangbesök och nyårsmat. Och tänk att detta är sista veckan på året vilket känns så bra att nästa måndag är vecka 1! 

Veckans sämsta: Att jag helt glömde bort att göra ett vecka 52 inlägg i måndags, det är fredag nu. Skyller allt på att jag inte håller koll på dagarna längre eftersom det är dagarna mellan jul och nyår, haha. Men det sämsta denna vecka är väl att året är påväg att ta slut och att det har gått alldeles för snabbt. Fast å andra sidan ska det bli underbart med ett nytt år. 

Veckans planer: Bara njuta av att umgås med A som har tagit ledigt eftersom hans föräldrar är och hälsar på oss här på ön. Vi lämnar tillbaka bilen imorgon med, så då ska vi bara gå runt i the shopping mall, äta god mat ute och förbereda inför nyår. Väldigt lugn och härlig vecka då vi har flängt runt varje dag sen de kom hit.

Veckans cravings: Kladdkaka med saffran och vitchoklad som jag bakade på julafton. Den var MAGI! Vi dubbla även satsen med saffran så den blev ännu godare. Skulle gärna äta den igen.

Veckans låt: Har lyssnat en hel del på Danny Saucedo - För kärlekens skull, från programmet Så mycket bättre. Originalversionen är BÄST och jag blir så glad av att lyssna på den.

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Carrostyle
Carrostyle,
underbar bild!
nouw.com/carrostyle
ingebjorgfoss
ingebjorgfoss,
Så gøy å kjøre rundt hele malta!
nouw.com/ingebjorgfoss
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic