VECKA 6 - SJUKSTUGAN OCH VISDOMSTÄNDER

Veckans bästa: I slutet av veckan ska jag gå på spa och njuta i en uppvärmd pool och ett eller två gympass. Det blev aldrig av förra veckan då det var fullt ös, men nu får jag se till att verkligen gå dit. Har det som mål när jag mår bättre igen! Jag har även hittat mig en urgullig baddräkt som jag bara måste köpa i veckan. Älskar att sommarplaggen redan nu börjar dyka upp i butiker :))

Veckans sämsta: Min visdomstand som växer snett in i käken och på de har jag lyckats åka på förkylning och feber. Finns ingen ork att gå utanför dörren heller så jag fick äta en banan till lunch, haha. Vanligtvis skulle jag aldrig missa en enda måltid, bara när jag har feber. Usch, känner mig så liten och mör nu.

Veckans planer: Jobba, plugga och försöka få en tid hos en tandläkare på ön. Annars har jag bokat in en myskväll hos Jennie imorgon, hoppas bara jag mår bättre. Och i helgen blir det en tripp! Vi tog oss ju inte iväg i lördags som var tanken för då låg jag hemma och hade ont. Så nu får vi boka in något denna lördagen istället. Himla sugen på att åka till Golden Bay och äta pizza till solnedgången eller strosa runt i Valletta och äta pasta.

Veckans craving: En saftig burgare med sötpommes och tryffel aioli. Jag har mestadels slurpat acai bowls, soppor och smoothies så en riktigt saftig burgare hade inte suttit fel nu.

Veckans låt: Sam Smith - One last song, älskar att sjunga med när denna spelas. Tror jag kommer lyssna sönder på denna i veckan. Sedan kan jag inte riktigt släppa Petter & Madi Banja - Toppen av ett berg, den är lite för bra.

Gillar

Kommentarer

saramoller
saramoller,

Tråkigt att vidsomstanden strular. 😟 Jag har samma problem, fast med TVÅ visdomständer. Himla onödigt tycker jag.. Krya på dig <3

nouw.com/saramoller
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic