VECKA 7 - NY ENERGI, SPA OCH FIRA FYRA ÅR

Veckans bästa: Det är en ny vecka, och jag har mer energi. Känns lite som en nystart efter förra veckan som var sjukt jobbig på alla sätt och vis. Men nu har jag ork att vara kreativ igen och ser fram emot att komma igång med allt som ska tas itu med. Men det bästa av allt är att jag och A firar 4 år på lördag. Helt sinnes, känns som vi alltid har varit ihop.

Veckans sämsta: Jag kan fortfarande inte tugga och skratta trots att det har gått fyra dagar sedan jag blir bokstavligt talad slaktad i munnen. Vilket känns skittrist, men det blir bättre för varje dag. Kämpa Sara, kämpa!

Veckans planer: Jag ska tillbaka till tandläkaren på torsdag och ta bort mina stygn efter att ha haft stygn i en vecka. Efter de ska jag och Anna till gymmet och även hänga på deras spaavdelning! Det känns så kul att vi tränar på samma gym som ligger tre minuter från mig. Innan torsdag behöver jag plugga sönder, jobba klart och fixa hemma i huset. Det har regnat in hela helgen då det var storm, så jag får springa runt och torka väggar haha kul. Sen i helgen ska vi till Truffel and truffles och fira 4 år med A <3

Veckans craving: Kebabpizza med beasås och en iskall cola i solen. Finns ju ingen bra kebab här på Malta tyvärr, de har heller ingen bra sås vilket gör att jag längtar sönder efter Sverige och maten där mmmm.

Veckans låt: Lauv - I like me better spelas högt just nu, den gör mig så glad.

Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,

Älskar citatet på tröjan!

nouw.com/moahakansdotter
JosephineJuninger
JosephineJuninger,

Längtar också efter svensk mat 😉

nouw.com/josephinejuninger
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic