VECKA 8 - UNDERBAR HELG OCH TRÄNING

Veckans bästa: Jag har haft en helt underbar helg med fina människor, firat fyra år med A, utgång och tjejsöndag. Ville inte att helgen skulle ta slut, men nu längtar jag redan till denna helg som kommer. Jag kan även äta hyfsat normalt så gissa om jag njuter till fullo av all mat nu. Detta kommer bli en vecka med fokus på god mat, träning och välmående. Det känns så välbehövligt.

Veckans sämsta: Känner mig tom på kreativiteten och helt nedstämd utan att riktigt veta varför. Det är så frustrerande. Ibland får vi helt enkelt bara acceptera att det är så, det är okej att vara helt oinspirerad. Men det skulle vara fint om ni delade med er av vad ni vill läsa mer om i bloggen. Mer inlägg om min vardag, mobilbilder, maltatips, personliga texter? Hit me with inspo <3

Veckans planer: Idag har jag bokat in ett gympass med Anna vilket ska bli riktigt gött. Jag ska försöka att träna 3-4 gånger denna vecka med, känner att kroppen behöver det. Det blir en hel del jobb med, sätter mig gärna på Dr Juice i Gzira eller Pure när jag ska jobba/plugga så där brukar jag hänga 3 gånger i veckan. På fredag ska jag till tandläkaren igen och i helgen vill jag åka någonstans, äta god mat och bara omringa mig av härliga människor.

Veckans craving: Igår skulle jag och tjejerna till Shoreditch där de har helt sinnes pannkakor och tryffelburgare. Men det var tydligen tre timmars kö, så jag fick aldrig min burgare. Skulle gärna käka den med sötpommes och tryffel aioli asap.

Veckans låt: These days - Jess Glynne, Macklemore, Rudimental, Dan Caplen. DEN ÄR SÅ BRA! Lyssnar sönder på låten just nu.

Gillar

Kommentarer

Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic