VECKA 9 - EN MÅNAD KVAR OCH TJEJDEJT PÅ DISTRICTFIVE

Veckans bästa: Det är ungefär en månad kvar till vår andra Sverigeresa, och som jag längtar ihjäl mig. Vi åker dit under påsk och ska njuta några extra dagar då vi kände att vi inte hann med allt senast. När jag vaknade upp idag kände jag mig riktigt taggad på att skriva så idag ska jag försöka skriva så mycket jag hinner med och göra massa research. Älskar produktiva dagar! Little Sweden har även fått påfyllning så jag ska dit idag efter gymmet och köpa Örtagårdschips ha ha.

Veckans sämsta: Noll energi i kroppen, kände mig helt låg på gymmet igår men jag ska försöka äta mer mat och dricka en massa vatten idag, tror det kan bero på det. Måste även hinna storhandla då kylen ekar tom, kan ju vara det jag helst inte vill lägga min tid på just idag. Kanske gör det imorgon istället... Eller i övermorgon...

Veckans planer: Strax ska jag iväg på ett lunchmöte, jobb och sen möta upp Anna för ännu ett träningspass. Vi körde igår och peppade varann att vi skulle köra idag med. Det blir mycket jobb och planering i veckan och i helgen har vi och några till tjejer bokat in en dejt på Districtfive. Då ska även jag och Anna passa på att fota en massa då det ligger nära ett ställe vi tänkte fota på förra helgen. Se så fint ut där!

Veckans craving: Extra varm chai latte och en brownie från 7-eleven. Det är ganska kallt här hemma så jag vill bara äta och dricka sånt som är varmt.

Veckans låt: JP Cooper - All this love är hur fin som helst. Älskar hans röst!

Gillar

Kommentarer

JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Ser underbart ut 😉
nouw.com/josephinejuninger
Instagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovicInstagram saraepetrovic